Procesul de Recrutare

Mai jos iti detaliem pe scurt procesul de recrutare in cadrul Depozitul MAX.

Dupa ce ai completat chestionarul privind datele personale si ai incarcat CV-ul, vei fi contactat din partea echipei depozitul max in maxim 15 zile lucratoare de la finalizarea aplicatiei.

La scurt timp dupa finalizarea procesului de aplicare, iti vom trimite un e-mail in care iti confirmam ca am receptionat candidatura ta. Datele pe care ni le-ai transmis vor fi inregistrate automat in platforma.

In functie de compatibilitatea aplicatiei tale cu pozitia disponibila postata, vei fi contactat telefonic pentru a stabili un interviu, iar in functie de complexitatea rolului pentru care ai aplicat, procesul de recrutare se incheie in acest moment sau poate presupune cel putin inca o etapa.

Indiferent de etapa de selectie in care te regasesti, iti vom transmite un raspuns in maxim 15 zile lucratoare.

In orice moment ulterior candidaturii tale, poti verifica statusul aplicarii in contul tau la sectiunea “joburi la care am aplicat”.

Daca impreuna am cazut de acord sa te alaturi echipei depozitul max, din prima zi in care vei incepe noul job, vom fi alaturi de tine in toti pasii pentru a te instrui si a iti face perioada de adaptare cat mai usoara.